BIJ IMMO GOSSEYE KUNT U TERECHT VOOR EEN
GRATIS SCHATTING VAN UW EIGENDOM

 

Onze professionele vastgoed medewerkers maken graag tijd om een vrijblijvende schatting uit te voeren om op die manier de realistische waarde van uw woning te berekenen.

Sneak peek

Ronse, Lorettestraat lot 12 € 284 000

Woning Te koop

Nieuw op te richten BEN-woning met 3 slpk's

3 291 m² Ref.3575925
Ronse, Lorettestraat lot 16 € 265 500

Woning Te koop

Nieuw op te richten BEN-woning met 3 slpk's

3 196 m² Ref.3574178

Je wil kopen

Je bent op zoek naar een nieuwe woning, maar je weet niet goed waar je allemaal op moet letten? Wat betekent de epc-score concreet? Hoeveel gaat een eigendom je exact kosten? Wat wordt dan je budget? Geen antwoord op al deze vragen? Contacteer ons gerust.

Bekijk aanbod te koop

Je wil huren

Je bent op zoek naar je eerste eigen stekje? Of gewoon een nieuwe plek om te wonen? Je wil volledig proeven van de vrijheid die huren biedt, maar je weet niet waar je moet beginnen? Kom zeker eens met onze vastgoedprofessionals praten en wij vinden je ideale stekje.Vragen? Contacteer ons gerust.

Bekijk aanbod te huur

Je wil verkopen

Je wil wat vastgoed verkopen? Of een beleggingsgrond te koop? Ontdek op de pagina 'onze diensten' hoe wij te werk gaan. Heb je nog specifieke voorwaarden en wil je zeker alles eens goed doornemen voor je met ons samenwerkt? Maak nu uw gratis afspraak.

Maak nu een afspraak

Je wil verhuren

Je wil een eigendom verhuren? Ontdek bij onze dienstenpagina welke garanties en vooral het comfort dat wij bieden bij het verhuren van uw eigendom.

Contacteer ons voor een gratis afspraak.

Maak nu een afspraak

De experten van Immo Gosseye staan voor u klaar

om op zoek te gaan naar het ideale eigendom.

Meld ons je zoekwensen en wij zoeken met je mee!

Registreer nu mijn zoekwensen